dilluns, 16 juny de 2008

Diumenge Fellini a Girona


Un diumenge que havia de ser intens i amb seny, va acabar sent una comèdia italiana a causa del comportament esperpèntic i infantil d'una part dels assistents a l'assamblea nacional de la Plataforma pel Dret de Decidir.
Fa massa mesos ja que la PDD arrossega el mal fer d'una sèrie de gent que obstruïa una estretègia sobiranista ferma, transversal i pràctica, i que ha acabat la seva penosa feina intentant trinxar la PDD muntant un espectacle digne d'una república bananera.
Si us dic que en una assamblea que s'havia d'acabar a les 20h però que es va allargar una mica més (com totes les assambles del món modern que es fan i es desfan), tot plegat una gent, que estava perdent sistemàticament totes les votacions de manera democràtica, és clar, al·legant motius familiars s'aixequen i se'n van, us pensareu que faig broma, doncs no! va passar això! i per acabar de morir-nos de riure us diré també, que quan van marxar de la sala entre crits i amb un espectacle de vergonya aliena, van apagar els llums de la sala! Ha ha ha ha... Talment com un nen petit, realment còmic i infantil, no? O una Fontanalada com diria un mític amic meu.
Malgrat aquest incident l'assamblea va acabar amb tranquil·litat i com havia d'acabar, amb una Junta nova, jove però amb experiència, i el que és millor, amb una estratègia política inserida als nous temps del sobiranisme que corren, vaja, res a veure amb l'estratègia mediocre de l'esclop i l'esperdenya que representaven una sèrie de persones, que per molt fundadores que puguin ser de la PDD no vol dir que tinguin dret a posar traves i a comportar-se d'una manera infame i pedant com s'han portat des de fa temps amb la Mònica, el Gerard i el que fou el president mateix, l'històric Pep Ribas.
No patiu, la PDD no te res a veure amb els partits polítics, una altra cosa és que es pugui arribar a acords puntuals i a estratègies comunes.

Gerard, Mònica, Jaume, colla del GER de Ribes, Hill, Cèl·lules & Cardadeu, Rocker, Altadill, Jordi Via Fora, Fexas, Roger, Castellanos, Garcies.... Ànims, el diumenge vau (vam) fer un equip maco i potent, passi el que passi sapigueu que tenim el suport de les grans entitats i això és el més potent, i a més, el temps ens donarà la raó, no defalliu siusplau.

Pd (que no PDD): Si aneu a un bar situat a l'extrem de la Pl. Hospital de Girona i voleu beure una Ratafia, demaneu-la com a Rata fria o amb la variant Lata fria, no faig broma.

6 comentaris:

Roser ha dit...

A veure si tornes sovint a la ràdio. I a sopar!

Anònim ha dit...

Una salutació martorellenca!

Dessmond ha dit...

La majoria no �s gent d'Esquerra, la que conforma aquesta junta?. Sort que s�n gent solvent, per�.
Per cert, veig que llegeixes el llibre del doctor Trueta. Aquest hauria de ser llibre de lectura obligat�ria a les escoles.
Espero que ben aviat en surti la traducci� al litu�. Est� molt avan�ada.
Salut!

Eric ha dit...

Vas totalment errat, si li dius al Gerard del Casal de Sants, al Roger Gili de la CUP, al Castellanos de l'MDT, al Moragues del GER de Ribes... que són d'ERC, com a mínim es partiran de riure. Si que hi ha algú d'ERC, però no hi veig el problema tampoc. El problema seria que la majoria fossin d'ERC, i la veritat és que hi ha una barreja de tot, que és tal com s'ha de fer. He dit!

Xenofílic ha dit...
Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.
Xenofílic ha dit...

Gràcies